3a bicicletada familiar de Rimavisi

L'escola Jacint Verdaguer de Sils ha estat el lloc de sortida escollit per iniciar la 3a bicicletada familiar organitzada per Rimavisi aquest passat diumenge.  L'activitat ha comptat amb 54 participants, una xifra sensiblement superior a la de les darreres bicicletades. 

El projecte de construcció d'un carril bici que uneixi els 10 centres educatius de Riudarenes, Maçanet, Vidreres i Sils pren força. En un ambient festiu i familiar els ciclistes han sortit de l'escola Jacint Verdaguer per iniciar un recorregut de 35 quilòmetres que s'ha desenvolupat per carreteres secundàries i pistes forestals.

Actualment, el Consorci de Vies Verdes ha donat el vist-i-plau al projecte per a què els tècnics de la Diputació de Girona li donin forma.

Ben aviat tindrà lloc una reunió de treball entre l'Ajuntament de Sils, el Consell Comarcal de la Selva, la Diputació de Girona i les comunitats educatives per definir el traçat que passarà per l'interior del municipi de Sils. Estan previstes altres reunions com aquestes amb la resta de municipis involucrats amb el projecte Rimavisi. Fa dos anys que les comunitats educatives van decidir tirar endavant el carril bici.

El projecte de carril bici més enllà d'una mobilitat sostenible i segura pretén aprofitar el potencial educatiu de la zona reforçant i senyalitzant els punts d'interès natural i cultural més destacats. La bicicletada de diumenge és la tercera activitat que porta a terme Rimavisi per tal de dinamitzar el projecte

Rimavisi no s'atura i a l'espera que s'executi el projecte té previst continuar organitzant activitats per promoure l'ús de la bicicleta i poder gaudir de l'entorn privilegiat dels senders de la zona.


 
3abicicletadarimavisi