Segona edició del "Dia del Circ"

Aquest passat dissabte Breda ha acollit la segona edició del ‘Dia del Circ’, una jornada en la que el municipi es transforma en un gran escenari amb una extensa oferta lúdica i cultural centrada en els espectacles de circ.

Petits i grans han pogut posar a prova les seves habilitats al taller de circ que s'ha ubicat a la bassa del molí, on tothom qui ha volgut ha fet malabars, equilibrisme o altres tipus d'espectacle característics del circ. La jornada organitzada conjuntament entre l'Ajuntament de Breda i l'Associació ”Contaminando Sonrisas” pretén dinamitzar i ampliar l'oferta cultural del municipi i donar suport a la tasca com a circ social que desenvolupa “Contaminando sonrisas” a zones en conflicte i amb greus problemàtiques humanitàries.

Bona mostra de la seva tasca és l'exposició fotogràfica ‘Els refugiats sense refugi’, basada en la primera expedició que ‘Contaminando Sonrisas’ va fer als camps de refugiats sirians al nord de Grècia. El “Dia del Circ” serveix per poder finançar projectes solidaris i fer arribar a través d'espectacles diversos el gran potencial del Circ.

Amb una programació continuada més d'una vintena d'espectacles i activitats s'han desenvolupat en diferents espais de la vila. “Contaminando sonrisas” no para motors i la setmana vinent viatjarà cap a Burkina Faso on portarà la màgia del circ als infants amb malnutrició.

 
diadelcirc