1a Fira Mercat de les Guilleries

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc a  Sant Hilari Sacalm la 1a Fira Mercat de les Guilleries, impulsada per l’Ajuntament de la capital d’aquest espai natural, amb la intenció de donar-ne a conèixer les seves característiques i riqueses.

Les set poblacions que formen part de les Guilleries han aplegat esforços per mostrar conjuntament tots els atractius i elements singulars de la zona.

Durant dos dies els visitants han pogut visitar la Fira Mercat dedicada als productes i productors de les Guilleries i una zona reservada als diferents professionals i serveis turístics, així com un estand per cada Oficina de Turisme de cada municipi que hi participa. I és que a banda de Sant Hilari, a l’esdeveniment també hi han participat Osor, Vilanova de Sau, Espinelves, Susqueda, Viladrau, Sant Julià de Vilatorta i la Cellera de Ter.

L’espai natural de les Guilleries destaca per l’abundància d'aigües que s'acumulen en el seu subsòl i la gran riquesa de boscos, amb un clima que barreja les qualitats del clima mediterrani i l'atlàntic, i que afavoreix una gran varietat d'arbres. La Fira ha servit per donar a conèixer
les diferents activitats típiques de la zona com és la Tallada de Troncs dels arbres de les Guilleries, la gran varietat de bolets, ja que en aquest espai natural han estat identificades més de 700 espècies diferents, o el Tastet d'Aigües de Sant Hilari Sacalm, que ha tingut molt d'èxit aquest estiu.

 

1aFiraMercatGuilleries