El IV Fòrum de Turisme aposta per la gastronomia i el producte local

L'edifici La Nau de Tossa de Mar ha acollit aquest passat divendres la quarta edició del Fòrum de Turisme de la Selva, que enguany s'ha dedicat a la gastronomia i el producte local. El fòrum vol ser punt de trobada i de treball dels diferents agents vinculats d’una o altra manera al turisme.

El potencial turístic de la Selva s'ha posat de manifest en les múltiples iniciatives que s'han presentat en el Fòrum, on s'ha debatut sobre el valor afegit que aporten al territori i com el sector en pot millorar l’oferta actual. La Selva compta amb una amplia i diversa oferta turística que ha sabut adaptar-se a nous escenaris i nous públics.

La gran riquesa gastronòmica i de productes agroalimentaris combinats amb l'oferta turística variada i diversa de la comarca de la Selva ha sigut un dels eixos sobre els que ha girat el IV Fòrum de Turisme. Un bon exemple d'aquesta tendència és el projecte Localitza que pretén vincular el producte de Km. 0 amb establiments turístics locals. La iniciativa ja ha captat l'atenció de més de 100 productors i més de 400 establiments interessats.

 

 

IVForumTurisme