Hostalric acull el Campionat de Catalunya de Múixing Terra

D'un en un, els participants han sortit amb força per recórrer a la màxima velocitat possible el circuit del Campionat de Múixing Terra de Catalunya celebrat aquest passat cap de setmana a Hostalric. La prova ha batut rècords de participació amb prop d'un centenar de participants.

El Campionat ha comptat amb 4 categories: canicross, bikejoring, patinet amb 1 gos i 2 gossos i carro de tir amb 4 i 6 gossos. A causa de la pluja caiguda la nit del dissabte l'organització ha hagut de modificar el circuit de 5 km per poder garantir la seguretat dels participants. L'estat del terreny ha provocat que la prova fos molt més dura i física del que s'esperava. Això però no ha estat impediment perquè els múixers catalans fessin una gran actuació.

La cursa del Campionat de Catalunya de Múixing terra ha estat organitzada pel Club Canicross Gos Esport Catalunya i ha comptat amb la col·laboració de Gos Net Sport Hostalric, Arion i l’Ajuntament d’Hostalric. Aquesta modalitat esportiva compta amb el valor afegit del vincle tant especial que s'estableix entre l'home i el gos.

El campionat ha decidit els campions i campiones de Catalunya en múixing i canicross de la present temporada. La prova ha estat puntuable per a la 23a Lliga Catalana de múixing i per a la 11a Lliga Catalana de Canicross i els guanyadors competiran al Campionat d’Espanya de Múixing -entre els quals els hostalriquencs David Pararol i Natàlia Camps, campions en les seves respectives categories-.

 

 

campionatmuixingterracatalunya