L'ABBC sorteja 2.000 euros en vals de compra

La Plaça dels Dies Feiners s'ha omplert de gent aquest passat dissabte en motiu del tradicional sorteig que ja fa més de 30 anys que organitza l'Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC). En total es van rifar 30 vals de compra: 20 d’ells valorats en 50 € i 10 valorats en 100 €.

Durant tot el mes de novembre, tothom qui ha comprat en les botigues adherides a la campanya de l’Associació de Botiguers ha rebut números per participar en el sorteig. Si sovint el què es rifa és un viatge per a dues persones a la ciutat de Nova York, enguany el què s’ha sortejat han estat 2.000 euros en vals de compra.

En aquesta campanya han participat cinquanta establiments adherits a l'Associació de Botiguers. Perquè tots els guanyadors i guanyadores sabessin a quin comerços podran adreçar-se, se’ls va lliurar una cartolina per facilitar-los la feina de gastar-se el val. Molts dels participants van repetir premi acumulant més d'un val de compra.

Les guanyadores tindran temps per gastar-se els vals de compra premiats fins el 12 de desembre. Amb el sorteig de dissabte es tanca la temporada de tardor i s'encara la campanya nadalenca. El proper acte promocional que portarà a terme l'Associació de Botiguers de Blanes Centre servirà per posar punt i final a la campanya d'hivern i tindrà lloc al març amb un format encara per determinar.


 

sorteigABBC