La Fira del Tió dóna el tret de sortida a les festes de Nadal a Arbúcies

Aquest passat cap de setmana Arbúcies ha celebrat la tercera edició de la Fira del Tió. Una de les activitats més concorregudes ha estat el cagatió del dissabte a la tarda. Els més petits s'han concentrat a la plaça de la Vila per reviure aquesta tradició centenària.

Arbúcies va ser un dels pobles pïoners en celebrar el cagatió en un espai públic, com la plaça de la Vila. La mainada ha gaudit de valent cantant i fent picar el bastó sobre el tió, que com no podia ser d'una altra manera, ha cagat regals per a cada un dels participants. A més a més, un cop cagat el tió tothom qui ha volgut ha pres una xocolata calenta repartida pels regidors del Ple d'Infants.

Amb aquesta tercera edició la Fira del Tió aconsegueix fer-se un lloc dins de l'atapeït calendari de fires que organitza el municipi d'Arbúcies.

La Fira del Tió serveix per donar el tret de sortida a les festes de Nadal. És per això que un dels moments més esperats és l'encesa de llums de Nadal de la plaça de la Vila. Enguany s'ha comptat amb la presència mediàtica de l’actor, coaching vocal i cantant de Lax’n’busto

Salva Racero acompanyat per la regidora de Promoció Econòmica, Maria Tayeda. han premut el polsador que va fer que tots els llums de la plaça s’encenguessin i una pluja de confeti caigués sobre els espectadors que omplien el centre neuràlgic arbucienc de gom a gom.

Un cop finalitzada l'encesa de llums el públic assistent ha pogut passejar per la fira de productes nadalencs i adquirir els primers regals.


 

3aFiradelTio