Creu Roja celebra la 4a Festa del Dia de l'Infant

Creu Roja ha celebrat aquest passat dissabte la 4a Festa del Dia de l'Infant. La Plaça dels Dies Feiners ha acollit durant tot el dia un seguit d'activitats destinades a recaptar fons per a la Campanya de Joguines 2016-2017.

L'esdeveniment ha comptat amb la col·laboració de diverses associacions, entitats i persones a títol individual que han donat un cop de mà per fer possible la Festa del Dia de l'Infant.

L’assemblea local de Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa viu aquests dies de desembre amb especial intensitat la Campanya de Joguines. En la darrera edició se’n van repartir per a mig miler d’infants de les tres poblacions, sumant els llistats que les famílies van fer arribar a la ONG a través dels respectius Serveis Socials. Aquesta vegada s’espera assolir, com a mínim, la mateixa xifra. Esdeveniments com la Festa del Dia de l'Infant formen part de la campanya de Creu Roja per assolir l'objectiu de què cap nen i nena es quedin sense el seu regal aquests dies de Nadal.

Pel que fa al tipus de joguines que es volen recollir es demana que compleixin tres requisits bàsics: que es pugui garantir la seva higiene i seguretat, que no incitin a la violència i que trenquin amb els estereotips de gènere. Per aquests tres motius, la ONG solidària defensa que han de ser joguines noves, no bèl·liques i no sexistes.

La campanya de Creu Roja continua aquest divendres 16 de desembre amb una Jam Session al Casal Jove Morralla, i l’endemà dissabte amb una Gran Recollida de Joguines que es fa a nivell d’arreu de Catalunya simultàniament.

 

 

festadelinfant