3a Trobada d'Emprenedors i Empreses de la Selva

Més d’una seixantena d’assistents han participat aquest passat dijous a la 3a Trobada d’Emprenedors i Empreses de la Selva, que ha tingut lloc a El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners.

La jornada ha comptat amb una taula rodona d’experiències emprenedores amb la participació de les empreses Software Girona, Viajeros callejeros, Un regalo para toda la vida i Tarpuna. La trobada ha comptat com a dinamitzador amb el reconegut actor i restaurador selvatà Fel Faixedas, que també ha compartit amb el públic assistent la seva experiència com a emprenedor.

La varietat d'experiències emprenedores mostrada a la taula rodona així com la gran assistència a la trobada han fet palès que la crisi econòmica ha generat la necessitat de trobar noves fórmules d'activitat econòmica. Projectes com el de Tarpuna, basat en iniciatives d'impactes social amb la participació de la ciutadania recorren a models d'organització cooperatius.

La segona part de la trobada ha estat dedicada a una dinàmica de grup que portava per títol “Entre tots fem créixer l’arbre dels desitjos emprenedors”. D'aquesta manera es posava punt i final a la 3a Trobada d’Emprenedors i Empreses de la Selva, que consolida El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma en un punt de referència empresarial a nivell comarcal .

 

 

3atrobadaemprenedors