4a Fira-Exposició Playmobil

Riudellots de la Selva ha acollit aquest passat cap de setmana la 4a edició de la Fira-Exposició Playmobil, organitzada per l'associació Riude&Clicks i l'Ajuntament. Durant dos dies a la sala polivalent del municipi s'ha pogut visitar l'exposició de diorames i la fira de col·leccionisme.

Les espectaculars recreacions han estat premiades en el concurs internacional de clicks que es va celebrar fa un mes a Girona com és el cas del diorama de l'estadi de fútbol de Montilivi i de la catedral de Girona.

Després d'uns anys d'oblit aquestes populars joguines han tornat a recuperar el protagonisme perdut entre la mainada. Des d'associacions com Riude&Clicks se'n promou la seva divulgació.

Diverses activitats com els tallers de Stop Motion o la zona arcade amb 8 màquines de videojocs constaten el bon moment de l'esdeveniment. I és que la Fira ha crescut i enguany s'ha ampliat 50m2, amb dues noves carpes. Com és habitual el 50% del preu de l'entrada s'ha destinat a La Marató de TV3.

En total s'han recaptat 900 euros per a la Marató que enguany està dedicada a l'Ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

 

 

4afiraplaymobil