Èxit de participants a la 6a Cursa de Nadal de Lloret

Gairebé un miler de participants a la VIa Cursa de Nadal de Lloret de Mar. Es tracta d'una cursa popular, de caràcter no competitiu que es pot fer corrent o caminant, d’aproximadament 5 quilòmetres i on es convida a tothom a anar disfressat amb motius nadalencs.

Els més petits també tenen la possibilitat de celebrar la jornada. Una hora abans, a dins les Pistes d’Atletisme han tingut lloc les curses corresponents a les diferents categories infantils. Els més grans han corregut mil metres mentre que els més petits de tots, els caganius, han fet una cursa de 100 metres.

Pel que fa als adults, la prova ha finalitzat amb el retorn a les pistes d'atletisme. El primer en arribar ha estat Jonathan Romeo amb una especta cular marca: 14' 44”. Pel que fa a la categoria femenina la primera classificada ha estat Ana Quílez amb un temps de 18'22”

L'ambient festiu i distés de la jornada enguany s'ha reforçat amb la novetat del premi pels correrdors amb una disfressa més original. Des de la regidoria d'esports s'aposta per continuar amb el format lúdic de la cursa.

Amb aquesta sisena edició la Cursa de Nadal de Lloret s'ha consolidat com un dels esdeveniments de referència de les festes de Nadal a Lloret de Mar.

 

 

6a cursa de nadal lloret