El Patge Reial recull les cartes dels nens i nenes de Caldes

El Patge Reial ha recollit als jardins de les Termes Romanes de Caldes de Malavella totes les cartes i peticions dels nens i nenes de Caldes de Malavell dirigides a Ses Majestats els Reis d'Orient . L'expectació per poder entregar les cartes al delegat reial ha estat màxima.

Una llarga cua de mainada amb els seus pares desbordava els límits dels jardins. Pacientment, cada infant ha esperat el seu torn per poder entregar personalment al patge reial la carta adreçada a Ses Majestats els Reis d'Orient. Des de fa tres anys l'acte de recollida de cartes per part del patge reial es celebra en un marc incomparable: el templet dels jardins de les Termes Romanes.

Per fer més lleugera l'espera i combatre el fred s'ha repartit xocolata calenta entre els assistents a l'acte. La recollida de cartes es complementa amb tallers infantils per a totes les edats que fan més amena l'espera per poder entregar les peticions al patge reial. L'esdeveniment concentra un gran volum d'infants i fa que sigui necessari la implicació d'un bon grapat de col·laboradors.

La saca de cartes s'ha omplert poc a poc amb totes les cartes destinades a Ses Majestats els Reis d'Orient que arribaran a Caldes i tots els municipis de la comarca el proper dijous a la nit.

Durant la part final de la recollida de cartes en Rikus, un divertit pastor de la muntanya, ha ofert un espectacle d'animació infantil que ha captat l'atenció dels més menuts un cop ja han entregat les seves peticions a l'enviat reial que les farà arribar a Ses Majestats els Reis d'Orient.

 

patgereial