Catalunya realitza un Campionat d'Espanya d'Handbol històric

Aquest passat dissabte ha finalitzat el Campionat d'Espanya d'handbol de les categories infantil, cadet i juvenil tant en masculí com en femení que ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva de Blanes, així com en poblacions veïnes com Lloret o Malgrat entre d'altres.

La final de la categoria juvenil masculí l'ha disputada la selecció de Catalunya contra la selecció de Galícia. Els catalans, que han estat clarament superiors durant tot el partit, han aconseguit l'or guanyant la final amb un resultat de 32 a 18. La selecció catalana ha demostrat un gran poder ofensiu que els gallecs no han pogut contrarestar tot i els seus esforços en defensa.

En la categoria juvenil femenina Catalunya i Madrid han disputat una final molt renyida i de gran intensitat. Les madrilenyes sempre han anat per davant en el marcador i han aguantat la pressió de les catalanes durant tot el partit. Fins a l'últim minut Catalunya ha estat a punt de capgirar el marcador, però la selecció madrilenya ha marcat distàncies en l´últim minut guanyant la final per 31 a 27.

Catalunya ha realitzat un Campionat d'Espanya brillant assolint la insòlita fita d'aconseguir 4 ors, 1 plata i 1 bronze dels sis equips amb què competia. Galícia serà la propera seu del Campionat d'Espanya d'Handbol 2018, recollint el testimoni de la Federació Catalana que ha destacat pel gran nivell organitzatiu.


 

finalcampionatdhandbol