Inaugurat el Consell d'Infants Municipal de St. Hilari

Aquest passat diumenge s'ha inaugurat a Sant Hilari el Consell d'Infants Municipal en un acte lúdic a la pl. del Dr. Gravalosa. Format per tots els infants de 5è i 6è de les escoles del municipi, el Consell d'Infants Municipal consisteix en un espai de participació ciutadana permanent.

Els nens i nenes podran parlar, reflexionar i proposar idees sobre diversos temes que afecten a Sant Hilari. Aquesta iniciativa està considerada pel seu potencial transformador com una de les més importants a desenvolupar des de la Regidoria de Participació Ciutadana.

L'acte ha inclòs una activitat dirigida exclusivament als nens i nenes en format de conte musical. El Consell d'Infants debatrà i aportarà propostes sobre el Camí Segur Escolar a implementar a Sant Hilari. 13 nens i nenes han estat escollits per sorteig com a representants dels alumnes de 5è i 6è dels dos centres educatius del municipi: l'escola Guilleries i el col·legi Sant Josep. Un cop al mes i durant una hora aquests 13 representants es reuniran per proposar idees al consistori.

Després de realitzar una foto de grup, ha sigut el moment de fer entrega d'una insígnia als 13 nens i nenes escollits i d'un obsequi a tots els integrants del Consell d'Infants, que un per un han recollit un diploma i una capsa amb un llibre sobre Sant Hilari, una llibreta i un llapis. A partir d'ara i fins el juny, el Consell d'Infants haurà de posar-se a treballar per fer entrega el juliol a l'Ajuntament de Sant Hilari de conclusions i propostes a les quals s'arribin per ser posades en consideració del consistori.

 

 

ConselldInfants