Anglès celebra el 1r aniversari de la Biblioteca Joaquim Bauxell

Anglès ha celebrat aquest passat dissabte el 1r aniversari de la biblioteca Joaquim Bauxell. La jornada ha començat a les 11h  amb la plantada i ball de la Colla de Grallers i Geganters d'Anglès, que ha comptat amb la participació del nou gegant de la vila, en Pere Motero.

Seguidament, la Colla Gegantera s'ha dirigit cap a la biblioteca on s'ha desenvolupat la resta de l'aniversari amb un seguit d'actes celebratius. Amb una sala plena de gom a gom s'han desenvolupat diverses activitats com la cantada del Cor de l'Escola FEDAC o el recital de poemes de Joaquim Bauxell a càrrec de l'Escola Pompeu Fabra.

L’acte inaugural, ara fa un any, va comptar amb la presència del recent nomenat president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al qual se li va fer entrega del primer carnet. Durant aquest temps s'han fet 500 carnets nous arribant a la xifra de 1700, uns 11.000 préstecs i un total de 32.500 visites .

La biblioteca d’Anglès disposa d’una superfície de 533 metres quadrats, distribuïda en tres plantes, on s’hi compta amb prop de 13.000 documents. L'equipament s'ha convertit en tot un referent cultural al municipi.

Per celebrar l'aniversari un grup de joves ha dissenyat i realitzat un mural al pati exterior de la planta baixa. També com a celebració del primer aniversari s'ha fet entrega de diplomes als Superlectors, a aquelles persones que més llibres han llegit aquest any. Finalment, ha arribat el moment del pastís d'aniversari i la bufada de l'espelma com a colofó d'un primer any immillorable per a la Biblioteca Joaquim Bauxell.

L'acte ha finalitzat amb una copa de cava i un aperitiu per a tots els assistents.

 

 

1raniversaribibliotecabauxell