En marxa la nova temporada de la pràctica de vela accessible

Aquest dimecres han començat les sessions formatives teòriques de navegació i pràctiques a l'aigua que porten a terme 7 esportistes del Club Esportiu El Vilar d'ASPRONIS. Les sessions de formació es duen a terme al llarg de l’any amb una aturada els mesos de juliol i agost.

Per a la nova temporada iniciada ahir al matí el Club Vela Blanes proporciona l’embarcació –un raquer- així com dos entrenadors especialitzats als quals acompanya un monitor d’ASPRONIS.

Tot això és possible gràcies al conveni entre el Club Vela Blanes i el Club Esportiu El Vilar d'ASPRONIS que es va renovar la setmana passada. L'acord amb validesa per a dos anys, és el quart que les entitats blanenques estableixen per a l’entrenament amb sessions formatives teòriques de navegació i pràctiques a l’aigua.

Els esportistes del Club Esportiu EL VILAR d’ASPRONIS han adquirit molta pràctica en aquests anys gràcies als entrenaments amb el Club de Vela Blanes, com ho demostra l’or olímpic aconseguit als XX Jocs Special Olympics de Vilanova i la Geltrú 2013 o el segon lloc als Special Calella-Barcelona 2014, entre d’altres èxits.

Amb aquest conveni es fa possible la inclusió esportiva de les persones en una disciplina minoritària en l’àmbit de la discapacitat, que es practica de manera unificada.

 

 

coveniaspronisclubvela