3a Rua de Carnestoltes de Caldes

La 3a rua de Carnestoltes de Caldes de Malavella ha comptat amb la participació de 2.000 persones que integrades en les 32 carrosses i comparses de diferents pobles han omplert els carrers del municipi amb espectaculars coreografies i muntatges escenogràfics.

La rua de Carnestoltes de Caldes de Malavella està organitzada per l’Associació de Carnaval de Caldes, Embarrakaldats i l’Ajuntament de Caldes de Malavella.

La rua de Caldes ha comptat amb la participació de carrosses i comparses de fins a 7 municipis diferents. El gruix de colles però procedien de Castell-Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols, que amb 14 colles ha estat el poble amb més representació. Pel que fa a Caldes fins a 5 colles del municipi han participat de la rua. Després de l'èxit de les dues anteriors edicions la 3a rua de Carnestoltes de Caldes s'ha consolidat com un dels carnavals de referència de la Selva interior.

Les diferents comparses i carrosses han recorregut els carrers de Caldes de Malavella, des de la carretera de Llagostera a l'alçada del carrer Trasmuralla fins a l'Avinguda Onze de Setembre davant del Col·legi La Benaula, on el jurat del Carnestoltes ha pogut puntuar i valorar els mèrits de cada colla. Una per una han anat desfilant davant dels membres del jurat, que han otorgat el 1r premi a la colla MARRECS de Sant Feliu de Guíxols per la comparsa Reis i Deus del Nil. El segon premi ha estat per la colla EMBARRAKALDATS de Caldes de Malavella amb la comparsa Kaldanautes i el 3r premi per la colla TRAMONTANA de Sant Feliu de Guíxols per Els futurs Punkis.

La festa de Carnestoltes ha continuat al Pavelló Municipal d'Esports amb la disco-mòbil “Nou So” que ha omplert de gom a gom el recinte esportiu on també ha tingut lloc el concurs de disfressa individual infantil i el de coreografia que ha guanyat la colla AQUAE CALIDAE CIRCUS de Caldes de Malavella.

 

 CarnestoltesCaldes2017