Riells i Viabrea celebra el Carnestoltes amb un increment de participants

 Riells i Viabrea ha celebrat ahir a la tarda el Carnestoltes 2017 amb un total de 13 colles i comparses inscrites i 420 participants. Una per una les colles han anat sortint de la zona del Mercat on s'ha iniciat la rua i s'ha concentrat un nombrós públic.

Diverses colles provinents de diferents indrets des de Tossa de Mar fins a Sant Celoni han desfilat pels carrers de Riells i Viabrea. El municipi s'ha omplert de música i colors en una nova edició de Carnestoltes que mica en mica s'esta convertint en un referent a la zona. Riells i Viabrea ha apostat per potenciar aquesta celebració augmentant el número de colles participants, que any rera any va creixent.

Riells i Viabrea compta amb diverses colles que participen en altres rues i una gran tradició de Carnestoltes que han fet que el municipi es bolqui cada vegada més en la celebració del Carnaval. Nombrossos col·laboradors fan possible el bon funcionament del Carnestoltes com els tècnics de l'Ajuntament, els municipals i l'Agrupació de Defensa Forestal que ha ajudat a controlar el recorregut. Les 13 colles i comparses han desfilat pels principals carrers de Riells Viabrea i poc a poc han anat enfilant cap al Pavelló, on a quarts de set i amb les graderies plenes a vessar ha tingut lloc el ball de comparses, que una a una han anat mostrant les seves coreografies al nombrós públic assistent.

Després d'una pausa per berenar gràcies a la col·laboració del Club Riells i Viabrea, ha estat el moment de fer l'entrega de premis. La Selva FM ha fet d'speaker durant tot l'acte al Pavelló El premi local valorat en 150 ha estat per l'Alegria de les 4 estacions. El 6é premi de 100 eurosvha estat per les Papallones de Breda, el 5é de 150 euros per Trencaclosques de colors de Vidreres, el 4t premi de 250 euros per Moulin Rouge de Sant Celoni, el 3r de 400 euros per Drac Kids de Tossa de Mar i el segon premi de 600 euros per la Mar esta moguda de Fogars de la Selva.

Els nombrossos premis són un al·licient per fer cada cop més rellevant el Carnestoltes de Riells i Viabrea.

El jurat ha otorgat amb una puntuació de 246 punts el primer premi de 1.000 euros a Els Jardins del Lotus de Riells i Viabrea. Per tancar l'acte els membres de la colla han tornat a ballar la coreografia que els hi ha suposat un reconeixement més a la seva trajectòria.

 

 

 Carnestoltes2017RiellsiViabrea