12 establiments de la Selva participen al Benvinguts a Pagès

Un total de 12 establiments de la comarca de la Selva participaran a la iniciativa Benvinguts a Pagès, que es celebrarà del 3 al 5 de juny arreu de Catalunya. Aquesta activitat s'ha presentat a la Granja El Provençal de Riudellots de la Selva.

En l'acte hi ha participat el president de l'ens comarcal, Salvador Balliu, el conseller de Turisme, Quim Vivas, l'alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, així com també representants dels establiments de la comarca que s'han adherit a la campanya d'enguany.

Aquesta activitat consisteix en un cap de setmana en què explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar les cases de pagès, les granges i els obradors perquè les famílies puguin visitar-los i conèixer d'aprop l'esforç que hi ha darrera els productes que consumim.

En l'edició d'enguany de la comarca de la Selva, hi participen des d'explotacions agràries fins a restaurants, allotjaments o empreses que es dediquen a la realització d'activitats diverses al món rural. El Consell Comarcal hi participa a través del projecte Localitza, que impulsa el mateix ens i que compta amb la col•laboració de diversos ajuntaments de la Selva. Aquesta edició s'han incrementat el nombre d'establiments participants.

Espais com Can Mir i Can Moragues a Riudarenes, la Granja Mas Bes de Salitja, l'Hostal Bonaterra a Maçanet de la Selva, el Restaurant l'Aliança d'Anglès, el Vilar Rural de Sant Hilari Sacalm, la Masia el Baxaus i el Turisme Rural Mas Romeu d'Arbúcies, el Càmping Tucan i el Càmping Canyelles i l'Espai Natural a Lloret de Mar o la Granja El Provençal de Riudellots de la Selva formen part d'aquesta iniciativa.

Hi ha més de 225 pagesos, ramaders i pescadors d'arreu de Catalunya que s'han apuntat a la iniciativa; més de 200 restaurants, uns 215 allotjaments i més de 170 activitats complementàries de tipus molt divers organitzades per ajuntaments, entitats i col•lectius. En total, gairebé 820 propostes diferents que ens permetran descobrir el producte i la terra en qualsevol punt del país.
Enguany, la Setmana Bio s'incorpora al projecte Benvinguts a Pagès i ambdós esdeveniments es celebraran de forma conjunta, de manera que Benvinguts a Pagès donarà el tret de sortida de la Setmana Bio, que es celebrarà del 3 al 9 de juny.
 

benvingutsapages