Empreses turístiques de la Selva busquen tenir més visibilitat a internet

El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat, aquest divendres, un curs gratuït de cinc hores sobre màrqueting digital aplicat al sector turístic dirigit a empresaris que volen fer créixer la seva marca en el món digital, diferenciar-se de la competència i aconseguir una major visibilitat entre els seus potencials clients.

Canya i Conya, els grans guanyadors de la Ressaca del Carnaval de Tossa

La colla Canya i conya de Tossa de Mar ha estat la gran guanyadora de la Ressaca del Carnaval de Tossa. Els tossencs s’han endut el premi concurs coreografia-Sambòdrom i el de millor carrossa amb “Atenea i el colós de Rodes”. Un any més Tossa de Mar ha viscut el Carnestoltes amb molta intensitat.

Extreuen més de 6 tones de deixalles a la Botineteja 2019 de Caldes

Una cinquantena de voluntaris i voluntàries han participat, aquest diumenge, a la tradicional Botineteja de Caldes de Malavella que organitza el Centre Excursionista del municipi amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’empresa de gestió de residus, Nora, que retira la brossa.

Un viatge a New Orleans en el Sonar Amer

Els espectadors que han assistit aquest diumenge en el Sona Amer han pogut passejar per Bourbon Street, el carrer més musical de New Orleans, als Estats Units, sense moure's del Teatre El Casal d'Amer.

L'espectacle infantil "Mare Terra" a l'Arbsons d'Arbúcies

Aquest diumenge el cicle musical Arbsons ha ofert al públic l’espectacle infantil “Mare Terra” de la companyia Príncep Totilau. Des de l’escenari, i combinant actors i titelles, la Clara Dalmau i en Jordi Hervàs han desgranat els orígens de la terra, la vida i l’evolució del nostre planeta.

Més de 3 milions d'euros per reformar la urbanització Tourist Club

La urbanització Tourist Club de Caldes de Malavella viu aquest dies les obres que han de renovar el seu clavegueram, les voreres, l’asfaltat i l’enllumenat. Construïda fa cinquanta anys, la urbanització té un seguit de mancances i deficiències que han fet necessari tirar endavant aquest seguit de reformes.

Hostalric celebra el Dia de la Dona amb un sopar

Entrants del Restaurant 4 vents, primer plat del Panxu, segon plat del Rústic Gastrobar i postre del Massinis. Aquest ha estat el menú que han pogut degustar les 300 dones que han participat al sopar reconeixement a les dones que ha tingut lloc aquest divendres al Pavelló de la zona esportiva d’Hostalric.